Advertisement

Maia Sandu 2021 - Maia Sandu a făcut o înțelegere cu președintele Poloniei ... / „anul 2020, pentru mulți dintre noi, a fost un an sunt convinsă că 2021 va fi mai bun, căci vom merge împreună, uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare, spune maia.

Maia Sandu 2021 - Maia Sandu a făcut o înțelegere cu președintele Poloniei ... / „anul 2020, pentru mulți dintre noi, a fost un an sunt convinsă că 2021 va fi mai bun, căci vom merge împreună, uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare, spune maia.. Contact maia sandu on messenger. „anul 2020, pentru mulți dintre noi, a fost un an sunt convinsă că 2021 va fi mai bun, căci vom merge împreună, uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare, spune maia. Maia sandu w portalu tvn24! Președintele țării, maia sandu, a fost imunizată, astăzi, împotriva noului coronavirus, informează noi.md. Vă doresc un an nou, alături de cei dragi, cu multă sănătate și fericire.

Dragi prieteni, împreună vom trăi multe bucurii în 2021. Our shared values will prevail in the benefit of the citizens of the republic of moldova. Emisiunea „bună seara cu mircea surdu din 23 aprilie 2021. In urmatoarele saptamani si luni putem sa aducem vaccin pentru toti cei care vor sa se. Had a fruitful exchange with @ep_president eu @davidsassoli.

Maia Sandu a dizolvat Parlamentul Republicii Moldova ...
Maia Sandu a dizolvat Parlamentul Republicii Moldova ... from media.dcnews.ro
Maia sandu a venit cu un mesaj emiotionant pentru toți cetățenii republicii moldova, înainte de a păși în noul an. „anul 2020 a fost un an greu, prea greu. Dragi prieteni, împreună vom trăi multe bucurii în 2021. Este mesajul președintelui republicii moldova, maia sandu, adresat cetățenilor cu prilejul anului nou. De altfel, socialiștii își construiesc propriul mit, atribuind lui dodon meritele înlăturării lui plahotniuc, numirii maiei maia sandu a mai afirmat că „în doar câteva luni, situația politică din r. Șefa statului a fost vaccinată cu prima doză de vaccin astrazenec. Maia sandu, presedintele republicii moldova: Moldova 1 te invită astăzi, 23 aprilie, cu începere de la ora 19:50, să urmăreşti o nouă ediţie a emisiunii „bună seara, moderată de jurnalistul mircea.

Dragi prieteni, împreună vom trăi multe bucurii în 2021.

Our shared values will prevail in the benefit of the citizens of the republic of moldova. Maia sandu ретвитнул(а) david sassoli. Maia sandu w portalu tvn24! La mulți ani!, a spus maia sandu. Maia sandu a venit cu un mesaj emiotionant pentru toți cetățenii republicii moldova, înainte de a păși în noul an. „anul 2020 a fost un an greu, prea greu. Maia sandu a fost mai ascultătoare. Și în următoarele săptămîni și luni putem să aducem vaccin pentru toți cei care vor să se vaccineze, a declarat sandu. She explained that there were a number of reasons to. Dragi prieteni, împreună vom trăi multe bucurii în 2021. Aceasta spune că în 2021 vom trăi mai multe bucurii împreună, transmite știri.md cu referire la diez.md. Este mesajul președintelui republicii moldova, maia sandu, adresat cetățenilor cu prilejul anului nou. „anul 2020, pentru mulți dintre noi, a fost un an sunt convinsă că 2021 va fi mai bun, căci vom merge împreună, uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare, spune maia.

În opinia mea, e un mesaj de neutralitate față de sua (nato) și rusia, dar și de apropiere. Maia sandu ретвитнул(а) ursula von der leyen. Și în următoarele săptămîni și luni putem să aducem vaccin pentru toți cei care vor să se vaccineze, a declarat sandu. La mulți ani!, a spus maia sandu. Had a fruitful exchange with @ep_president eu @davidsassoli.

Maia Sandu dă indicații presei: „Azi să faceți știri doar ...
Maia Sandu dă indicații presei: „Azi să faceți știri doar ... from today.md
The visit will take place in january 2021 as foreign minister of ukraine dmytro kuleba reported as we reported, maia sandu said that she intended to improve relations with ukraine. Emisiunea „bună seara cu mircea surdu din 23 aprilie 2021. Maia sandu a publicat primul ei mesaj cu ocazia anului nou. ˈmaja ˈsandu, born 24 may 1972) is a moldovan politician and the current president of moldova since 24 december 2020. Maia sandu a fost mai ascultătoare. Maia sandu w portalu tvn24! Maia sandu ретвитнул(а) david sassoli. Zwyciężczyni wyborów prezydenckich w mołdawii maia sandu z pierwszymi zagranicznymi wizytami po objęciu urzędu uda się do kijowa i bukaresztu.

Maia sandu a publicat primul ei mesaj cu ocazia anului nou.

Aceasta spune că în 2021 vom trăi mai multe bucurii împreună, transmite știri.md cu referire la diez.md. Zwyciężczyni wyborów prezydenckich w mołdawii maia sandu z pierwszymi zagranicznymi wizytami po objęciu urzędu uda się do kijowa i bukaresztu. Și în următoarele săptămîni și luni putem să aducem vaccin pentru toți cei care vor să se vaccineze, a declarat sandu. Maia sandu ретвитнул(а) ursula von der leyen. Thank you for your support @vonderleyen. Maia sandu a venit cu un mesaj emiotionant pentru toți cetățenii republicii moldova, înainte de a păși în noul an. The visit will take place in january 2021 as foreign minister of ukraine dmytro kuleba reported as we reported, maia sandu said that she intended to improve relations with ukraine. Maia sandu ретвитнул(а) david sassoli. „anul 2020 a fost un an greu, prea greu. La mulți ani!, a spus maia sandu. Had a fruitful exchange with @ep_president eu @davidsassoli. „anul 2020, pentru mulți dintre noi, a fost un an sunt convinsă că 2021 va fi mai bun, căci vom merge împreună, uniți, încrezători în puterile noastre de a face viața mai bună pentru fiecare, spune maia. Our shared values will prevail in the benefit of the citizens of the republic of moldova.

(r) igor dodon © sputnik / maxim blinov. Vă doresc un an nou, alături de cei dragi, cu multă sănătate și fericire. Este mesajul președintelui republicii moldova, maia sandu, adresat cetățenilor cu prilejul anului nou. Dragi prieteni, împreună vom trăi multe bucurii în 2021. Maia sandu w portalu tvn24!

TVR MOLDOVA
TVR MOLDOVA from tvrmoldova.md
Moldova 1 te invită astăzi, 23 aprilie, cu începere de la ora 19:50, să urmăreşti o nouă ediţie a emisiunii „bună seara, moderată de jurnalistul mircea. She explained that there were a number of reasons to. Aceasta spune că în 2021 vom trăi mai multe bucurii împreună, transmite știri.md cu referire la diez.md. De altfel, socialiștii își construiesc propriul mit, atribuind lui dodon meritele înlăturării lui plahotniuc, numirii maiei maia sandu a mai afirmat că „în doar câteva luni, situația politică din r. Contact maia sandu on messenger. Maia sandu a venit cu un mesaj emiotionant pentru toți cetățenii republicii moldova, înainte de a păși în noul an. Zwyciężczyni wyborów prezydenckich w mołdawii maia sandu z pierwszymi zagranicznymi wizytami po objęciu urzędu uda się do kijowa i bukaresztu. (r) igor dodon © sputnik / maxim blinov.

The visit will take place in january 2021 as foreign minister of ukraine dmytro kuleba reported as we reported, maia sandu said that she intended to improve relations with ukraine.

În opinia mea, e un mesaj de neutralitate față de sua (nato) și rusia, dar și de apropiere. Our shared values will prevail in the benefit of the citizens of the republic of moldova. Este mesajul președintelui republicii moldova, maia sandu, adresat cetățenilor cu prilejul anului nou. Moldova 1 te invită astăzi, 23 aprilie, cu începere de la ora 19:50, să urmăreşti o nouă ediţie a emisiunii „bună seara, moderată de jurnalistul mircea. Maia sandu ретвитнул(а) david sassoli. She explained that there were a number of reasons to. ˈmaja ˈsandu, born 24 may 1972) is a moldovan politician and the current president of moldova since 24 december 2020. Șefa statului a fost vaccinată cu prima doză de vaccin astrazenec. „anul 2020 a fost un an greu, prea greu. Maia sandu a publicat primul ei mesaj cu ocazia anului nou. Maia sandu, presedintele republicii moldova: Aceasta spune că în 2021 vom trăi mai multe bucurii împreună, transmite știri.md cu referire la diez.md. Maia sandu a fost mai ascultătoare.

„toți cei care erau blocați de regimul lui maia sandu. „toți cei care erau blocați de regimul lui.

Posting Komentar

0 Komentar